Forbrukslån
Forbrukslån

yA Bank tilbyr forbrukslån (sammenlign de beste forbrukslånene på forsiden) på mellom 25 000 kroner og 360 000 kroner, du kan velge å betale ned over hele 15 år, i tillegg finnes det mulighet for avdragsfrihet. Det er ingen tvil om at dette lånet er blitt svært populært, mye på grunn av de gode betingelsene kontra andre tilbud på markedet. Vanlig effektiv rente for et yA forbrukslån er 16,56% per år, dette er i det bedre sjiktet i Norge. Det er mulig å få lavere rente, men dette er den vanligste ved et lån på 65 000 kroner.

yA forbrukslån er et lån uten sikkerhet

Et forbrukslån gjennom yA Bank er et lån uten sikkerhet, dette betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet i andre eiendeler eller eiendom, derfor kan pengene brukes til akkurat hva du enn vil. Enten det er å bade i sjampanje, eller kanskje noe mer fornuftig, som for eksempel å pusse opp huset, garasjen eller hytta. Noen velger også å realisere gamle drømmer, som å dra på ferie til Australia med hele familien eller å bestige Mount Everest, du velger selv!

Enkel søknadsprosess hos yA Bank

På hjemmesidene til yA Bank søker du enkelt om et forbrukslån, i løpet av få minutter fyller du ut et søknadsskjema, deretter vil banken foreta en automatisk foreløpelig vurdering, består du denne er du med til runde to. I denne runden vil din søknad vurderes av en ansatt i banken, da vil din personlige økonomi bli undersøkt, tilfredsstiller du kravene blir søknaden godkjent. I såfall kan du ha pengene på konto innen få dager. Grunnkravene for å søke om et yA Bank forbrukslån er blant annet; du må være fylt 23 år, du må ha en fast inntekt (ihvertfall på 200 000 kroner i året), samt at du ikke kan ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.