Forbrukslån
Forbrukslån

Selv om du helt sikkert vil møte på mange mennesker som snakker negativt om forbrukslån (på forsiden vår kan du lese mer om slike lån), så er det sannsynligvis fordi de ikke faktisk kjenner til hvordan et slikt lån fungerer. Det finnes nemlig langt flere fordeler enn ulemper med et slikt lån!

Du kan bruke pengene på hva du vil

Den absolutt beste grunnen til å søke forbrukslån, er at du kan disponere pengene akkurat slik du vil. Det betyr at verken banken eller noen andre behøver å legge seg opp i hva du skal kjøpe deg, enten det er snakk om ny vannscooter eller kanskje svømmebasseng i hangen. Absolutt positivt!

Forbrukslån er uten sikkerhet

Den andre gode grunnen til å søke forbrukslån, er at de kommer uten sikkerhet. I praksis betyr det at du ikke er nødt til å stille med egenkapital eller andre former for sikkerhet, slik man ofte må med et bolig- eller billån. Enkelt og greit, og det er banken som tar risikoen!

Nedbetaling over lengre tid

Du kan godt søke om et lite forbrukslån, og bruke lang tid på å nedbetale gjelden. Det gjør at du kan kjøpe noe du ellers ikke ville hatt råd til, og nedbetale gjelden over for eksempel 12 eller 15 år. En slik fleksibelhet er absolutt en stor fordel med denne lånetypen.