Forbrukslån
Forbrukslån

Vi har analysert markedet opp og ned for gode lån, og kommet frem til tre solide som fortjener tittelen Norges beste forbrukslån. Det finnes selvfølgelig også andre gode kandidater til denne tittelen, men de tre nevnt i denne artikkelen er våre tre favoritter.

Lån fra Ryddelånet

Med tittelen Ryddelånet er det tydelig at dette lånet er myntet mot de som har mye gjeld fordelt utover flere kredittkort og smålån. Det er Telefinans som gir oss et godt tilbud, med en effektiv rente på kun 15,80% som kommer av et lavt termingebyr på kun kr 30 og et etableringsgebyr på faste kr 950. Perfekt for deg som skal låne mye og trenger å få samlet gjelden din.

Lån fra Ikano Bank

En bank eid av IKEA-skaperens familie tilbyr deg et gunstig lån. Den effektive renten på 17,32% er ikke helt i topp, men du har lett tilgang til lånet via internettsidene til selskapet. Greie og faste gebyrer og enkel tilgjengelighet gjør at lånet fra Ikano Bank er en god kandidat til Norges beste forbrukslån.

Lån fra OPP Finans

Fra den anerkjente banken Gjensidige får vi et godt lån i OPP Finans, som har vært mye reklamert for. Dette er et godt lån uten sikkerhet som gir deg opptil kr 350 000 med en effektiv rente på 17%. Etableringsgebyret på 1% og kr 175 gjør at dette lånet egner seg ekstra godt for de mellomstore lånene. Alt i alt helt klart et av Norges beste forbrukslån.