Forbrukslån
Forbrukslån

I en jungel av norske forbrukslån gjør vi det enkelt for deg å velge. Dette er våre tre favoritter, så du bør helt klart vurdere ett eller flere av disse dersom du skal låne penger! Husk på at ved å velge riktig lån, så kan du spare tusenvis av kroner på lavere rente og/eller gebyrer!

FolkeLånet

FolkeLånet er et av de rimeligste lånene på markedet. Den effektive renten er presset helt ned til 15,80%, som gjør det overkommelig for de fleste med en nedbetalingsplan som kan gå over 12 år. Maksimal lånesum er hele kr 350 000, så dette lånet passer for de aller fleste prosjekter av varierende størrelse.

GE Money Bank

Gjennom den veletablerte banken GE Money Bank kan du søke om et forbrukslån på opp mot kr 250 000. Renten er på overkommelige 16,84%, og lånet har et etableringsgebyr på 1% av lånesummen som gjør det ekstra gunstig for deg som skal låne små eller mellomstore summer. Total nedbetalingstid er 12 år, eller mindre hvis du ønsker det.

Online24-lånet

Ved første øyekast kan Online24-lånet se ut som et dårlig lån på grunn av den relativt høye renten på 19,74%, men det har sine grunner. Her kan man nemlig låne opp mot kr 250 000 og kun betale renter på den kreditten man bruker! Det betyr enorm fleksibilitet uansett hva du skal bruke pengene på, og hele gjelden kan betales ned over 12 år. Litt minus fordi at lånet har 25 års aldersgrense, men vi elsker det uansett.