Forbrukslån
Forbrukslån

Låneagenter hjelper til med å finne forbrukslånet du leter etter. Det er nok å sende inn en søknad, for å få flere tilbud fra forskjellige banker. Telefinans er en av de meste erfarne på dette området i Norge, og du vil garantert finne lånet du leter etter.

Lånetilbudet

Telefinans er en låneagent som kan tilby forbrukslån gjennom mange banker. De samarbeider med 12 forskjellige banker om å gi deg et godt tilbud. Bankene de samarbeider med er Santander Consumer Bank (Regnes som 2 banker da det er forskjellige tilbud), Ikano Bank, yA Bank, DNB, Express Bank, Svea Bank, Bank Norwegian, Komplett Bank, BB Finans og Blue Step. Du kan få låne summer helt ned til kr 5 000, og så høye som kr 500 000 (nytt i 2015). Telefinans kan kun oppgi en generell rentesats, da hver enkelt bank setter sin egen utfra en kredittsjekk. Et lån på kr 65 000 over 5 år vil ligge rundt 15,8%, som er konkurransedyktig opp mot de fleste andre.

Dette er Telefinans

Telefinans (Folkelånet Telefinans, som de kanskje er mer kjent under) har eksistert siden 1985, og kan i år skilte med 30 års drift. Dette er det få andre norske lånetilbydere som kan. Det er ikke bare usikrede forbrukslån du kan få gjennom denne låneagenten. Her finner du også tilbud på kredittkort og tilbud for refinansiering. Bransjen Telefinans driver i er også konkurranseutsatt, og for oss tilsier den lange driften, at her er en seriøs og pålitelig låneagent. Benytter du dem til å sende søknad om lån eller kredittkort er tjenesten helt gratis for deg.