Annonse

Slik søker du om et forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Det aller første du bør foreta deg er å tenke grundig over hva du har tenkt å bruke lånet til og om du virkelig trenger det. Forbrukslån koster penger, men det er selvsagt også en fin løsning dersom du trenger finansiering til et prosjekt hjemme. Tenker du på å ta opp et lån for å fornye garderoben, da bør du kanskje tenke deg om en gang til. Et forbrukslån har generelt mange anvendelsesmuligheter og du trenger ikke forklare banken hvorfor … Les mer

ABC Lån

ABC Lån forbrukslån
ABC Lån forbrukslån

ABC Lån er et samarbeid mellom Real Finans (en frittstående låneformidler) og en rekke norske banker, noe som betyr at du kan få svært gode betingelser på ditt forbrukslån. Uansett, gjennom ABC Lån kan du låne opp til kr 360 000, og du kan bruke pengene på hva du vil, enten det er til bil, båt, forbruk, oppussing, bolig, garasje, eller noe helt annet! Du bestemmer selv! Har du mye forbruksgjeld fra før (f.eks. kredittkort e.l.), så kan det også være smart å refinansiere denne gjelden med dette lånet!

Folkia

Folkia forbrukslån
Folkia forbrukslån

Et forbrukslån fra Folkia, også kalt mikrolån eller SMS-lån, er et svært lite lån, som må tilbakebetales innen 1 år avhengig av lånebeløp. Nærmere bestemt, du kan låne kr 1 000 – kr 20 000 i en kortere periode, deretter må hele beløpet betales tilbake. Selv om lånet er dyrt, så kan det være en grei nødløsning av og til, for eksempel hvis en regning bare må betales, eller hvis du har et akutt behov for penger til noe annet viktig. Uansett, pengene du låner, står du selvfølgelig fritt til å disponere som du vil, Folkia blander seg ikke inn i dette!