Forbrukslån
Forbrukslån

Et forbrukslån er en lånetype hvor banken ikke krever sikkerhet i fast eiendom, en trenger heller ikke en kausjonist som kan kausjonere, derfor er slike lån et godt alternativ for mange. Forbrukslån er spesielt attraktivt for de som skal bruke pengene til å realisere gamle drømmer eller lignende, dette siden lånet kan brukes til akkurat til det en vil! Men nå til “Million Dollar Question”; hvordan bestiller en lån uten sikkerhet på nett?

Hvem tilbyr forbrukslån?

Først og fremst, så er det viktig å finne ut hvilke banker eller finansinstutisjoner som tilbyr forbrukslån på nett. Dette er enkelt, du kan for eksempel sammenligne ulike lån på diverse nettsider, og på den måten lage deg et lite overblikk. Lånemarkedet for forbruksfinansiering er stort i Norge, så det er mange aktører å velge i mellom!

Gode betingelser er viktig!

Som du kanskje skjønner, så er det viktig å velge et forbrukslån med gode betingelser (lav effektiv rente), det er nemlig mulig å spare tusenvis av kroner i rentekostnader hvert år hvis du velger “riktig” lånetilbyder. GE Money Bank og yA Bank er eksempler på banker som vanligvis tilbyr beste forbrukslån/billige forbrukslån (og kredittkort for den saks skyld). Uansett, bruk litt tid på å sondere markedet, da har du ihvertfall gjort ditt beste for å få lavest mulig rente!

Dokumentasjon er et “must”

Når du bestiller forbrukslån på nett, så er det viktig å ha alle papirene klare. Og med dette menes siste lønnsslipp, selvangivelse o.l., mange av bankene/finansinstutisjonene krever nemlig dokumentasjon på inntekt og personlig økonomi forøvrig.