Forbrukslån
Forbrukslån

Det høres ganske enkelt ut, men det er jo faktisk det du gjør – du sparer penger. Sammenlign forbrukslån og oppdag hvor stor prisforskjellen blir årlig når du setter det ene lånet opp mot det andre, er du heldig så kan du spare tusenvis av kroner hvert år!

Tast inn prisen og regn ut

Du har helt sikkert bestemt deg for hvor mye penger du har behov for å låne. Når du er sikker på at du klarer å betale ned dette beløpet, kan du bestemme deg for hvor lang tid du bruker. Skal du for eksempel låne kr 100 000 og betale disse ned over fem år, er det et greit utgangspunkt.

Bruk vår oversikt over de ulike lånetilbyderne. Sammenlign forbrukslån ved å se på den effektive renten, ettersom det er den som er avgjørende for hvor mye du må betale i renter og gebyrer. Den varierer ofte mellom 5-8% mellom de ulike bankene, så her kan du fort spare flere tusen kroner over de fem årene.

Bruk låneformidlere

Hvis du vil slippe å bruke for mye tid på å sammenligne forbrukslån, finnes det tilbydere som gjør jobben for deg. Selskaper som Lendo og Finansering24 tar søknaden din og sender den til flere banker samtidig, også kommer de tilbake til deg med det beste tilbudet.

På denne måten kan du selv se hva som er det beste lånet for deg, og du vet at søknaden din blir godkjent, så slipper du å sende den på nytt og på nytt.