Forbrukslån
Forbrukslån

Vi har saumfartet nettet for å finne frem til hvilke lån kundene er fornøyde med. Kombinert med våre egne erfaringer og analyser av de ulike lånene kan vi finne frem til det som er markedets mest anbefalte forbrukslån. Vi har tatt hensyn til erfaringer med lånet og lånets betingelser, som inkluderer den effektive renten, lånegrense, gebyrer og hvilke muligheter banken lar deg ha til å betale tilbake pengene.

Konklusjonen er tydelig

Lånet fra yA Bank er ikke bare et populært lån hos folket – det er også et meget bra lån, slik at vi ikke har noen problemer med å kåre dette til mest anbefalte forbrukslån. Du som lånetaker får svært gode betingelser uten at du behøver å stille med bil eller bolig som sikkerhet.

Banken strekker seg til å låne deg hele kr 360 000, som du kan bruke på hva du vil. Den effektive renten er blant markedets laveste og er på kun 16,56%. Legger du da også til det lave termingebyret på kun kr 30, vil dette være det minst kostbare lånet for deg som skal låne mellomstore eller større summer. Lånet har et fast etableringsgebyr på kun kr 900, som vil lønne seg ved større lån.

yA Bank stiller krav til at du er minst 23 år, ikke har noen betalingsanmerkninger og tjener minst kr 200 000 i året.