Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange låneagenter, som tilbyr hjelp med å finne et forbrukslån til deg. Det varierer på antall banker det samarbeides med, og vilkårene for lån kan variere. Hvilken som er best av alle, vel det kommer nok an på øyet som ser. Det du bør ha i bakhodet er hvilke vilkår og tilbud du ser etter.

Fordeler ved å bruke en låneagent

Når man benytter en låneagent for å finne et forbrukslån gir det deg fordeler, kontra å lete selv. Det aller beste er den tidsbesparelsen du får. Du sender kun inn en søknad, men får lånetilbud fra flere banker. Ser du på for eksempel Centum Finans ser du at de samarbeider med 7 forskjellige banker, mens Zmarta samarbeider med 11 forskjellige. Dette betyr at med en enkelt søknad vil du fra, for eksempel Zmarta, få 11 forskjellige tilbud. Alle bankene du får tilbud fra da ligger innenfor den lånesummen som oppgis fra låneagenten. Vær oppmerksom på at selv om låneagenten oppgir et eksempel på effektiv rente, kan den være forskjellig når du får svaret fra bankene.

Vilkårene for lån fra låneagenter

Når du ser på tilbud fra låneagenter ser du fort at disse er de samme, som en finner hos enkeltstående banker. Dette da agenten samarbeider med banker som kan gi deg like tilbud, og dermed er oftest vilkårene like. Vil du søke hos flere, for å få et bredere utvalg å velge fra er det fult mulig. Søk forbrukslån fra flere låneagenter, og du vil med få søknader kunne få opptil 20-30 svar. Da kan du i ro og fred sjekke rentesatser, gebyrer og nedbetalingsplaner. Husk bare å sjekke vilkårene for å søke lån, som ofte er en viss inntekt, ingen betalingsanmerkninger og at du har bodd i Norge de siste 3 årene.