Forbrukslån
Forbrukslån

Her er tre gode kandidater til tittelen beste forbrukslån i 2015. Lånene er ganske forskjellige og appellerer til forskjellige behov.

Skal du ha et stort forbrukslån bør OPP Finans være en av bankene du sender søknad til. OPP er som regel først ute til å heve lånegrensen og var lenge alene om å tilby usikret lån på en halv million kroner. Banken eies av Gjensidige og regnes som en av de mest erfarne bankene når det gjelder denne typen finansieringsprodukter. For å få forbrukslån fra OPP Finans må du være minst 21 år og ha over kr 200 000 i skattbar årsinntekt.

Penger i reserve

Komplett Bank bør også nevnes når vi ser på beste forbrukslån. Komplett tilbyr en brukskreditt på inntil kr 400 000. Det geniale med en brukskreditt er at du ikke betaler renter for penger du ikke bruker. Lånet står klart til du trenger pengene. Du kan selv overføre til egen konto når det passer deg, og du overfører den summen du trenger og kan la resten stå. Da betaler du renter kun for den delen du overførte til egen konto. Rentebetingelsene er på noenlunde samme nivå som et vanlig forbrukslån. For mange er den største fordelen med en brukskreditt at man kan ha pengene klare dersom man skulle få et akutt behov.

Forbrukslån uten etableringsgebyr

En annen bank som kanskje har beste forbrukslån i sin kategori er Santander Consumer Bank. Banken har vanlige forbrukslån helt opp til kr 400 000. Men, skal du ha et lite lån, og trenger under kr 75 000, slipper du etableringsgebyret. Dette utgjør rundt en tusenlapp for de fleste forbrukslån, uansett bank. Den sparer du dersom du tar opp det begrensede lånet gjennom hos Santander. Så lenge rentebetingelsene da er de samme som hos andre banker, vil du spare deg for penger. Får du i tillegg beste rentetilbud fra Santander, burde valget være enkelt.