Forbrukslån
Forbrukslån

Det sies at et uhell komme sjelden alene. Ryker varmepumpa, midt på kaldeste vinteren, og du har ikke råd til å finansiere dette på egenhånd. Da kan det være greit å vite at det finnes et sted der du kan få hjelp til både tilbud, på ny varmepumpe, og finansiering av denne. Tjenestetorget tilbyr flere ulike tjenester, noe du som kunde, kan dra nytte av, om uhellet først er ute. Du kan spare mye penger, ved å benytte deg av Tjenestetorgets tjenester.

Tjenestetorget skaper konkurranse

Tjenestetorget skal være en tjeneste, som er opptatt, av at kunden får de beste tilbudene, fra aktørene de samarbeider med. Konkurranse blant distributører, gjør at prisene på produktene presses ned. Noe som igjen, kommer deg som kunde til gode. La oss si at varmepumpen din ryker, og at du heller ikke har råd til å fikse denne med egne midler. Ja da er det jo genialt, å finne et sted, som både kan søke om best mulig forbrukslån for deg som kunde, samt at du kan finne produsenter som gir deg en rimelig løsning på ny varmepumpe. Alt samlet, på et og samme sted, Tjenestetorget er i så måte et unikt tilbud.

Koster og benytte seg av Tjenestetorget?

Tjenestetorget undersøker, på vegne av deg, og det du måtte ha behov for, om det er varmepumper eller forbrukslån. Tjenesten er gratis for deg som kunde. Det er de som tilbyr tjenester til deg som må betalte. La oss si du får tilbud på forbrukslån, eller andre tjeneste, men ingen er aktuelle, selv ikke da må du som kunde betale for tjenesten. Dette gjør at du som kunde har alt å vinne, og ingenting å tape, på å benytte deg av Tjenestetorgets tjenester.