Forbrukslån
Forbrukslån

Det kan skje den beste å komme noe skjevt ut økonomisk. Det kan være gammel gjeld, som kun har økt med årene. Et kredittkort som gikk litt for varmt en ferie eller annet. Det er mange som har havnet i en slik situasjon, men det er hva du gjør i ettertid som er viktig. Har du pådratt deg en betalingsanmerkning, og trenger penger til å rydde opp? Noen banker og finansagenter kan nå hjelpe deg med dette.

Forbrukslån og betalingsanmerkning

En betalingsanmerkning kan føre til mer problemer enn hva en kanskje tenker over. Det er ikke bare banker som kan finne på å kredittsjekke deg. Det gjør også en del forsikringsselskaper og mobilselskaper, om du vil tegne en ny avtale. Dermed kan en bli nektet disse på grunn av betalingsanmerkningen. Når det gjelder forbrukslån er det vanlig at man i en slik situasjon får avslag på lånesøknaden. De fleste banker er lite villige til å ta risikoen ved å låne penger til noen, som allerede har økonomiske saker hengende ved seg. Dermed er muligheten for å få et usikret lån uaktuelt for å orden økonomien.

Få forbrukslån med betalingsanmerkning

Ja, dette er faktisk mulig. Sjekker du ut finansagentene Zen Banking, Tjenestetorget her hos oss finner du en mulighet. Tjenestetorget kan hjelpe deg med et forbrukslån helt opptil kr 500 000. Zen Banking med lån opptil kr 400 000. Begge tilbyr dermed også forbrukslån selv om du har en aktiv betalingsanmerkning. Det man skal være klar over er at dette ikke vil være usikrede lån, og det kreves sikkerhet for lånebeløpet. Zen krever at du har egen bolig som pant, mens hos Tjenestetorget kan du bruke boligen eller kausjonist som sikkerhet for lånet.