Forbrukslån
Forbrukslån

Den beste og enkleste måten å skaffe seg et billig forbrukslån på, er å legge inn søknaden om lånet via en låneformidler. Kun på den måten kan du vite eksakt hvilken rente du får hos hver enkelt bank, og kan derfor enkelt se hvor du sparer mest. Vi viser deg to av de beste låneformidlerne på det norske markedet.

Søke forbrukslån via Lendo

Lendo er sannsynligvis den største aktøren innenfor låneformidling i Norge, og drives av Schibsted. Du har helt sikkert både sett og hørt reklamer for Lendo, som hver eneste dag sørger for at flere titalls nordmenn får seg forbrukslån.

Via Lendo kan du få et forbrukslån allerede fra 23 fylte år, med en gjennomsnittlig rente på 16,84%. Maksimal lånesum er kr 350 000, og man kan bruke 12 år på å nedbetale gjelden. Et termingebyr på kr 45 og et etableringsgebyr på kr 650 kommer i tillegg.

Søke forbrukslån via Centum Finans

Ønsker man ikke å bruke Lendo, så er Centum Finans et godt alternativ for å søke forbrukslån. Her kan man søke om et lån på inntil kr 360 000 og få en effektiv rente på solide 14,99%. Den største fordelen med et lån herfra er at det ikke forekommer et termingebyr.

Maksimal nedbetalingstid for et forbrukslån via Centum Finans er 15 år, noe som bør gi en ganske så fleksibel økonomisk hverdag.