Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån er en type lån hvor du slipper å stille fast eiendom, eller andre eiendeler, som sikkerhet. Lånet kan du bruke til hva du vil, enten det er å realisere gamle drømmer, pusse opp huset eller annet forbruk. Gjennom et forbrukslån (sammenlign forbrukslån her) kan du som regel låne fra kr 5 000 og opp til kr 360 000, og du kan ofte betale tilbake over hele 15 år. Siden lånet er uten sikkerhet, så er ofte rente rimelig høy, effektiv rente på 30% (!) er ikke uvanlig.

Få penger raskt

Trenger du penger raskt er forbrukslån løsningen for deg, etter at Internett revolusjonerte hverdagen vår er det nå mulig å få forbrukslån på dagen. Søknadsprosessen er som regel svært enkel, i løpet av få minutter er søknaden utfylt, deretter venter du på saksbehandling og eventuelt tilslag på din søknad.

De beste forbrukslånene

Det finnes mange aktører innen forbrukslån på det norske markedet, enten det er banker eller uavhengige lånegivere. Noen av de beste og mest populære lånene er for eksempel fra GE Money BankyA BankOPP FinansBank Norwegian, Balanselånet, Online24-lånetFolkeLånet og Santander.

En søknad, flere tilbud!

En søknad, flere tilbud! Gjennom låneformidlere som Finansiering24Axo Finans, Centum Finans, Direkte24, Real Finans og ABC Lån er det nå mulig å søke forbrukslån i flere banker samtidig. Du sender inn en søknad hos en låneagent, denne vil da bli videresendt til flere banker for vurdering. Du velger det tilbudet som er best og billigst, dette er uforpliktende og gratis.