Forbrukslån
Forbrukslån

Alle har perioder hvor økonomien er noe dårlig. I utgangspunktet ikke problematisk. Problemet kommer om ukjente utgifter dukker opp. Det kan være en lekkasje på vaskerommet eller bilen som stopper. Det er ikke alltid smart å vente med å få fikset slikt. Forbrukslån kan benyttes, men vær bevisst på de økte utgiftene som tilkommer.

Uforutsette utgifter

De fleste har rimelig god oversikt over utgiftene pr måned. I tillegg har mange gode personlige budsjetter de forholder seg til. Likevel skjer det at pengene ikke strekker til. Får man for eksempel en lekkasje på vaskerommet kan det koste ganske mye å fikse. De fleste får disse pengene tilbake fra forsikringen sin, men må legge ut pengene til forsikringsoppgjøret er ferdig. Det er da et forbrukslån kan være til hjelp. Velger du en slik løsning vær da klar over at du må ha en plan for tilbakebetalingen. En mulighet kan være å benytte et flexilån. Blant annet Santander Consumer Bank tilbyr dette. Klarer du deg med kr 70 000, eller mindre, er dette i tillegg et gebyrfritt forbrukslån.

Forbrukslån eller spare?

Nordmenn har en innebygd ide om at det meste løser seg. Derfor bruker mange kreditter og lån for økonomiske vansker. Her hos oss mener vi, at dette ikke er problematisk, så lenge det er bevisste avgjørelser. Samtidig som man kan se på økonomien over tid. Å spare er ikke så mange som gjør, men er også å anbefale. Det er ikke alltid et lån er løsningen. Sparer du litt hver måned vil det over tid bli en del penger. Til tross for denne bufferen kan du komme til å trenge forbrukslån. Ta gjerne en titt hos oss på banker og finansagenter for det lånet du trenger.