Forbrukslån
Forbrukslån

Når en søker om forbrukslån er rentesatsene helt klart en viktig faktor. Lånet bør være så billig som mulig, selv om en selvfølgelig også ser på andre faktorer også når en sender inn en søknad. Å søke gjennom en låneagent er enkelt og raskt, samtidig som du får tilbud fra flere banker.

Låneagent med den beste renten

Her hos oss vil du finne låneagenter med forskjellige rentesatser, samt ulikt antall banker de samarbeider med. Låneagentene er gratis å benytte, bankene betaler låneagentene – ikke du. Dette fungerer slik at du fyller inn en søknad på låneagentens hjemmeside, og søknaden sendes til alle bankene de samarbeider med. Deretter mottar du tilbudene, og kan velge hvilket tilbud du benytter. Rentene er en av de tingene du bør se på når du velger låneagent. Ser du på låneagentene her hos oss, og renteeksemplene deres vil du se at Centum Finans kommer godt ut. Sammenlignet med flere andre; faktisk best i klassen.

Centum Finans

Centum Finans er tilbyder av mer enn kun forbrukslån. Her kan du søke både om kredittkort og refinansiering. Centum Finans samarbeider med 8 forskjellige banker om å tilby disse tjenestene. De kan skilte med en av de beste rentetilbudene dette året på et lån på kr 65 000. Nedbetaler du et lån som dette over 5 år er effektiv rente kun 16,6%. I denne renten ligger også etableringsgebyr og termingebyrer innbakte. Vær oppmerksom på at du kan få bedre rente enn låneeksemplet etter at du er kredittsjekket. Har du en stødig privatøkonomi og ingen betalingsanmerkninger blir den nesten garantert bedre. Selvsagt bør du også sjekke flere låneagenter, dette er kun et tips fra oss.