Santander Consumer Bank - Flexilån
Santander Consumer Bank - Flexilån

Det kommer alltid til en del kostnader, utenom renter, ved opptak av lån. En av disse kostnadene er etableringsgebyr. Dette gebyret er vi nå blitt så vant til at vi nesten ikke reagerer lengre, men det burde vi. Enkelte banker tar godt over tusenlappen ekstra på dette. Etableringsgebyret er betalingen banken tar for arbeidet de utfører ved et låneopptak. Spar disse pengene og finn et forbrukslån uten etableringsgebyr.

Få kr 70 000 i forbrukslån uten etableringsgebyr

En av de virkelige lånetilbyderne, Santander Consumer Bank, tilbyr usikrede forbrukslån opp til kr 70 000 uten etableringsgebyr. Dette gjør de gjennom lånet de kaller Flexilån. Dette lånet gir deg mulighet til å låne mellom kr 10 000 og kr 350 000. Velger du å kun ta opp et lån mellom kr 10 000 og kr 70 000 slipper du å betale etableringsgebyr. Låner du mer enn dette må du ut med et gebyr på kr 950. Flexilånet har faste termingebyrer, som en må betale uansett hvor stort lån du har. Termingebyret er for tiden kr 45. Renten ligger i det lave registret for usikrede lån. Tar du et lån over 5 år, pålydende kr 65 000, er den gjennomsnittlige effektiv renta på 16,33%. Les omtalen for en forklaring på hva dette betyr.

Andre kriterier og betingelser for Flexilån

Flexilån er tilgjengelig for de fleste, så sant en del kriterier fra Santander Consumer Bank for forbrukslån er oppfylt. Kriteriene er at man må ha bodd i Norge i 3 år, samt være fylt 25 år. Du må også kunne vise til en årsinntekt på kr 200 000, samt at du ikke har aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Nedbetalingstiden settes etter størrelsen på lånet og kan være helt opp til 12 år. Effektiv rente vil selvsagt variere (tidligere nevnt rente og lånebeløp er et eksempel) etter en individuell kredittsjekk, størrelse på lånet og nedbetalingstid. Dette vil fremkomme mer detaljert på nedbetalingsplanen for lånet.