Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ingen tvil om at det er enkelt å få forbruksfinansiering i Norge, vi bruker mer penger enn noensinne, og mange finansierer denne luksusen gjennom lån uten sikkerhet, som for eksempel forbrukslån eller kredittkort (det er selvfølgelig mange som bruker pengene fornuftig også, til oppussing eller andre ting). Kanskje du også er på utkikk etter denne typen lån? Uansett grunn, så bør du være klar over at renter og gebyrer kan være svært høye, noe som gjør det ekstra viktig å velge billigste og beste forbrukslån!

Er billigst best?

Hmmm… Et lån er et lån, og det ligger i sakens natur at billigste forbrukslån også burde være det beste, men det er ikke nødvendigvis alltid slik. Mange lånetakere er nemlig opptatt av nedbetalingstid og mulighet for utsettelse av avdrag i en viss periode. Det er faktisk også mulig å ta opp en brukskreditt (online24-lånet), og da behøver en kun å betale renter på utnyttet kreditt, for mange er dette fleksibelt og dermed beste forbrukslån! Som du sikkert skjønner, alle har forskjellige behov, og hvilket lån som er best bestemmes av den enkelte! Men som en tommelfingerregel, for de fleste er billigst best!

Billige forbrukslån

Siden billigst er best for mange, så vil vi gi noen eksempler på billige forbrukslån. Disse lånene tilbys gjennom uavhengige låneinstutisjoner, men du kan også få denne typen lån i din daglige bank. Uansett, yA Bank, GE Money Bank, OPP Finans, Bank Norwegian og Santander er kjent for å tilby lån uten sikkerhet til gunstige betingelser. Hvis du låner kr 65 000 i 5 år, så må du gjerne ut med omlag kr 95 000, og da er alle gebyrer og renter inkludert. Om du syntes dette er greit, så er kanskje denne typen lån noe for deg!