Forbrukslån
Forbrukslån

Om du søker etter billige forbrukslån vil du ikke finne noen lån med lavere renter enn minimum 16% – med mindre du kan stille bolig, bil eller annet av verdi som sikkerhet. Kan du gjøre dette, så vil du oppdage at renten kan være langt lavere, da banken vet at de kan kreve inn noe dersom du ikke skulle kunne gjøre opp for deg.

Vi tjener bedre, og billige forbrukslån med sikkerhet blir stadig mer aktuelt. Knivingen om kundene er stor fra de ulike bankene, men det er spesielt en bank som gjør seg bemerket på lån med sikkerhet.

Sikkerhet hos OPP Finans

Banken OPP Finans drives og eies av velkjente Gjensidige. De har gode betingelser for lånene sine og kan tilby deg billige forbrukslån både med og uten sikkerhet. Hvis du, som vi kan anbefale, velger å låne med sikkerhet kan du få renten helt ned i 7,5% – noe som er svært bra for denne typen mindre lån!

Låner du for eksempel uten sikkerhet hos samme selskap kan du risikere en rente på mellom 17-20%. Husk at det ikke lønner seg å ha flere smålån, da kostnadene fort blir løpende og det vil heller være fornuftig å samle alle lånene til et billig forbrukslån, som for eksempel dette.