Forbrukslån
Forbrukslån

De ulike lånetilbyderne stiller med ulike krav til deg som lånetaker for at du skal få tatt opp lån hos dem. Men dine krav til lånet er enda viktigere, du vil ha lave renter og ikke alt for dyre termingebyrer. Vi sjekker ut to av de mindre populære forbrukslånene, og finner hva som gjør de dårligere enn de billige forbrukslånene på markedet.

Forbrukslån hos Santander

Santander er kanskje mest kjent for sine kredittkort her til lands, men de har også et bruktbart lån å komme med. Lånegrensen på 250 000 kroner kan betales ned over 15 år, og den effektive renten er på godkjente 17,99%. Termingebyret på hele kr 70 trekker dog ned for at dette skal være blant de billige forbrukslån, men de sjekker din personlige økonomi, slik at du kan få lavere rente om du tjener godt.

Forbrukslån hos FolkeLånet

Dette lånet hos FolkeLånet må kanskje være landets minst kjente, men det behøver ikke å bety at det er dårlig. Faktisk er betingelsene gode nok her til at det kan konkurrere med markedets billige forbrukslån. De tilbyr deg opp mot kr 350 000 i lån uten sikkerhet, med en rente på 19,74%. Med lave termingebyr på kr 30 kan dette være et greit valg.