Forbrukslån
Forbrukslån

Den som er på jakt etter det beste forbrukslån 2016, nå i det nye året, vet at det er mye penger å spare på å finne det riktige. Telefinans er et selskap, som med «Ryddelånet», hjelper deg med å bli kvitt fjorårets gamle synder slik at du kan få en ny og billigere start i det nye året. Ikke bare sparer du penger med å la dem refinansiere dine dyre små lån. Du kan til slutt ha mer penger til overs, som du kan bruke til å komme deg ut av gjeld raskere.

Prinsippet er enkelt

Hvis du har mange små forbrukslån, så bruker du hver måned en del penger på å betale gebyrer. Ikke alle tilbydere av lån hever termingebyrer, men de fleste gjør det. Der med ender du kanskje på kr 45 per lån per måned. Pytt-pytt sier du kanskje, der jo bare kr 45. Hvis du har flere små lån, så blir det likevel en del penger over et år. Vi snakker lett om noen tusenlapper, som ikke hadde trengt å fly sin vei. Derfor er det lurt å flytte små lån og kreditter sammen.

Fra forbrukslån til boliglån?

Den som er bedre stilt, og har egen bolig kan vurdere en plan som vil spare enda flere penger. Hvis man bruker boliglånet til å refinansiere dyr usikret gjeld, så sparer man ikke bare på termin-gebyrene. Man får også en merkbar reduksjon i den nominelle renten. Det er avhengig av størrelsen på beløpet, men vi snakker ofte om mange tusen kroner, som i løpet av året, heller kunne blitt brukt til å betale ned lånet raskere.