Forbrukslån
Forbrukslån

Nesten daglig ser du reklame på nett, i aviser og andre steder med tilbud om forbrukslån. Det er derfor ikke så rart at mange syns det er vanskelig å finne ut hva som er det beste forbrukslånet i 2017 (sjekk forsiden vår for å se alle forbrukslån). Utvalget av aktører er ganske stort og mange tilbyr de beste betingelsene, i alle fall ifølge dem selv. Men hvilke betingelser som er de beste når det gjelder forbrukslån kommer an på hvor mye du skal låne, hvor raskt du kan betale lånet tilbake og selvsagt hva lånet ender opp med å koste deg. Etter å ha sammenlignet en lang rekke forbrukslån, så har vi kommet frem til at disse to långivere tilbyr beste forbrukslån 2017.

Opp Finans

Opp Finans er blant de største långiverne på markedet innen forbrukslån. Her kan du søke om lån fra kr 5 000 og helt opp til en halv million kroner. Lengden på nedbetalingen varierer med størrelsen på lånet. Lån på kr 10 000 kan maksimalt ha en nedbetalingstid på 4 år. Skal du låne inntil kr 100 000, så kan du bruke 8 år på nedbetalingen og 15 år på de største lånene. I hele nedbetalingsperioden må du betale renter på lånet. Presis hvor mye du må betale avhenger av den kredittvurdering som banken foretar når du søker om lån. Laveste rente er på 8 %, men langt de fleste betaler mellom 12-15 % i effektiv rente. I tillegg til renten må du også betale et mindre termingebyr og et etableringsgebyr. Ønsker du å søke om lån gjennom Opp Finans så må du ha fylt 21 år, ha en fast inntekt på minimum kr 150 000 og være norsk eller ha bodd i Norge i 3 år eller mer.

Beste forbrukslån 2017 – re:member

EnterCard, som eier re:member, er kanskje den største långiveren innen forbrukslån. De tilbyr lån fra kr 10 000 og opp til kr 350 000. Du kan velge selv hvor lang tid du vil bruke på nedbetaling av lånet, men maksimalt 12 år. Også her avgjøres rentesatsen etter en kredittvurdering av økonomien din. Den laveste effektive renten ligger på 9 % og går opp til 19,95%, men de fleste betaler rundt 12-15 % i rente. Ved siden av renten kommer da termingebyret og etableringsgebyret. Du kan søke om det beste forbrukslånet 2017 gjennom re:member dersom du har fylt 20 år, har en fast inntekt og er norsk statsborger eller har bodd i Norge i minst 3 år.