Forbrukslån
Forbrukslån

Er du på utkikk etter et forbrukslån? Da er det smart å ta opp det lånet som gir deg de beste betingelsene, altså Norges beste forbrukslån! I 2014 finnes det det flere kandidater til denne tittelen, blant annet lån fra bankene yA Bank og GE Money Bank, samt lån fra låneformidlerene Telefinans (FolkeLånet) og Lend.no (et konsept fra Real Finans). Uansett, den viktigste parameteren i våre øyne er den effektive renten, vi ser egentlig bort fra ekstra muligheter som avdragsfrihet o.l., men dette kan selvfølgelig være viktig for noen!

Beste forbrukslån fra banker

Det som kjennetegner de beste forbrukslånene er at de som regel tilbys av såkalte nettbaserte banker, ikke de vanlige bankene som vi finner i vårt nærområde! Dette skyldes selvfølgelig at disse bankene har lavere kostnader og derfor kan tilby bedre betingelser til sine kunder. Som nevnt over, så får du i våre øyne det beste lånet i 2014 fra yA Bank og GE Money Bank, dette skyldes at de kan tilby den laveste renten per d.d. Nedenfor kan du se de viktigste parametrene for våre favoritter, og følger du lenkene kan du lese en fyldigere omtale av hvert lån!

Bank Lånegrense Effektiv rente
yA Bank Kr 360 000 16,56%
GE Money Bank Kr 250 000 16,84%

Uansett, er det viktig for deg med avdragsfrihet eller ønsker du en kontokreditt, så bør du se på lån fra Santander eller Online24 istedenfor!

Beste forbrukslån fra låneformidlere

Også såkalte låneformidlere kan tilby forbrukslån til konkurransedyktige betingelser, dette fordi de gjerne samarbeider med en rekke ulike banker. For deg som kunde er dette genialt, du trenge nemlig kun å sende inn en søknad, og deretter får du flere tilbud! Uansett, i 2014 er det låneformidlerne Lend.no og Telefinans (FolkeLånet) som kan tilby de beste betingelsene på forbrukslån. Nedenfor kan du se de viktigste parametrene for våre favoritter, og følger du lenkene kan du lese en fyldigere omtale av hvert lån!

Selskap Lånegrense Effektiv rente
Lend.no Kr 360 000 15,66%
FolkeLånet Kr 350 000 15,80%

Det er verdt å merke seg at selv om låneformidlerne skilter med lav effektiv rente, så settes denne individuelt med bakgrunn i din personlige økonomi (gjelder også banker alle bankene også forsåvidt). Dette betyr at din rente kan bli høyere enn den som er annonsert her.