Forbrukslån
Forbrukslån

Er du kommet i den situasjonen, av en eller annen grunn, hvor du trenger raske penger? Da er det ikke tvil om et forbrukslån noe for deg, denne lånetypen gir deg nemlig mulighet til å bruke pengene på hva du vil. Denne formen for lån er uten sikkerhet, så en slipper pant i bolig, bil eller båt, derfor går også søknadsprosessen svært raskt, og lånet kan være på din bankkonto innen få dager!

Enkelt å søke forbrukslån

Etter revolusjonen på Internett er det nå svært enkelt å søke forbrukslån, alt gjøres selvfølgelig på nett, og vanligvis får du svar umiddelbart, ihvertfall hvis du har BankID tilgjengelig. Som regel varierer grunnkravene for at søknaden skal behandles, men du må ofte være over 25 år, samt ha fast inntekt på over et par hundre tusen, og selvfølgelig ikke ha inkassosaker (som er aktive) eller betalingsanmerkninger. Hvis din søknad trenger ytterligere behandling (manuelt), må du ofte sende inn mer dokumentasjon som bekrefter din økonomiske status (siste lønnslipp, oppdatert ligningsdata o.l.).

Betingelsene for forbrukslån varierer enormt

Betingelsene for forbrukslån varierer enormt, i noen tilfeller må du betale flere titalls prosent i rente hvert år, det er derfor svært viktig å saumfare markedet før du sender inn din søknad, dette gjelder uansett hvor raskt du trenger pengene. Det finnes hundrevis av nettsider som sammenligner ulike forbrukslån, gjennom disse kan du enkelt finne ut hvilket lån som er billigst, for så å sende inn en søknad.

Spesialister på forbrukslån

Er du usikker på hvilket forbrukslån du skal velge? I såfall kan du vurdere å bruke en låneformidler istedenfor å gjøre jobben selv, slike mellommenn er en type selskaper som er spesialister på forbrukslån, og de samarbeider gjerne med en rekke ulike banker. Du sender inn en søknad, og denne blir videreformidlet til samarbeidende banker, du vil så få flere forskjellige tilbud. Deretter velger du det lånet med best betingelser, enkelt og greit!