Arcadia Finans forbrukslån
Arcadia Finans forbrukslån

Hvem som har det beste tilbudet på forbrukslån er det vanskelig å si i forkant. Man ser betingelsene først når man har fått svar på en søknad. Derfor er det lurt å søke til flere aktører. På denne måten får man en bedre oversikt over markedet, og man kan velge det beste tilbudet.

Les også: Slik velger du best forbrukslån.

Arcadia Finans finner de beste forbrukslån

Bruker man en finansagent til å finne det beste forbrukslån, har man gjort et lurt valg. For det første er tjenesten gratis. Det er banken som får en kunde formidlet som betaler for tjenesten som kunden får gjennom Arcadia Finans. For det andre sparer man seg en haug med papirarbeid. Skulle man sendt en søknad til hver bank på egenhånd ville man blitt sittende en god stund. Hos Arcadia Finans, fyller man ut en søknad på selskapets hjemmesider, og man venter i noen timer før alle svarene kommer tilbake. En annen stor fordel ved å bruke en finansagent, er at dette signaliserer til banken, at man får flere tilbud. Dermed vet banken at den konkurrerer om deg. Om de ønsker deg som kunde kan de dermed gi et mer gunstig tilbud.

Krav til søkeren

Arcadia Finans har rimelige krav til å søke om forbrukslån, men man burde være seg bevisst at man på tross av disse lave kravene ikke kvalifiserer hos alle banker som Arcadia har kontakt med. Minimumskravet til alder er at du er over 18 år gammel. Videre må du ha en inntekt på kr 120 000 p.a. og du må ha skattet i Norge i tre sammenhengende år. I tillegg er det ikke akseptabelt at søkeren har betalingsanmerkninger (hva er en betalingsanmerkning?).