Forbrukslån
Forbrukslån

Vurderer du å ta opp et forbrukslån, da er et lån uten sikkerhet fra yA Bank et godt alternativ, og nå kan du slippe etableringsgebyret på kr 900. Det eneste som forutsettes er at du bestiller lånet gjennom sammenlignforbrukslån.no, samt at du gjør dette i perioden 12.7.2013-15.8.2013. Like enkelt som det er genialt!

yA Bank forbrukslån

yA Bank tilbyr forbrukslån på opp til kr 360 000, og du kan betale tilbake pengene over maks. 12 år. Lånet kan du selvfølgelig bruke til akkurat hva du vil, dette fordi slike lån er (som nevnt over) uten sikkerhet. Uansett, har du lyst til å pusse opp huset/hytta eller dra på drømmeferien, så er kanskje et slik lån noe for deg!

Er dette lånet billig?

Gjennom yA Bank får du et billig forbrukslån med konkurransedyktige betingelser, og ved et låneopptak på kr 65 000 nedbetalt over 5 år, så er vanlig effektiv rente 16,56%. Dette er som regel lavere enn hva andre banker/finansinstutisjoner tilbyr. Og siden du nå slipper etableringsgebyret, så er faktisk den effektive renten enda lavere!

Hvem kan få dette lånet?

Alle som er over 23 år er velkommen til å sende inn en søknad på yA Bank sine hjemmesider, men for å innvilge søknaden kreves det også at du har fast inntekt på min. kr 200 000 per år, samt at du ikke har aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. I tillegg vil selvfølgelig vurdere din søknad ut fra en totalsituasjon (hvor mye du har i gjeld m.m.).