Forbrukslån
Forbrukslån

Kredittkort kan være veldig greit å ha når man har behov for litt ekstra penger. Men hva om et billig forbrukslån hadde fungert på samme måte som et kredittkort? Du får altså en viss sum disponibel, og betaler kun renter av det beløpet du bruker. Kredittkort har vanligvis en maks. grense på ikke mer enn kr 100 000 – hva om du kan låne hele kr 250 000?

Det er mulig med Online24

Online24-lånet fungerer altså mer eller mindre som et kredittkort. Ved sistnevnte har du vanligvis tilgang til 45 dager rentefritak, noe som ikke er tilfelle med dette lånet, men ellers er likhetene tydelige.

Du kan låne opp til kr 250 000 og betaler kun renter av det beløpet du bruker! Det vil i praksis si at du kan ha hele summen disponibelt til å bruke til hva du vil, og bare betale termingebyret på kr 45, samt rentekostnader av de pengene du har brukt. Et helt unikt og billig forbrukslån som garantert vil bli mer populært fremover.

Gode betingelser

Renten er på omtrent 19,74%, noe som ikke er veldig dyrt, verken til forbrukslån eller kredittkort å være. Du kan betale ned over 12 år, men ettersom du er disponibel til å bruke litt og litt vil du nok gjerne betale ned delsummer av gangen.

Lånet fra Online24 kan anbefales sterkt til de som ønsker et billig forbrukslån med frie tøyler.