Forbrukslån
Forbrukslån

Rentene og gebyrene som påløper iløpet av et forbrukslån kan være kostbart for deg som kunde – dersom du ikke sammenligner de ulike lånene opp mot hverandre. Vi gjør jobben for deg og kan anbefale deg tre svært billige forbrukslån med gode betingelser som lang nedbetalingstid og lave termingebyrer.

Lånet fra yA Bank

Hos yA Bank kan du låne opp til kr 360 000 – landets høyeste lånesum – uten å stille sikkerhet. De tilbyr også den laveste renten på 16,56 prosent, samtidig som du kan betale ned lånet over hele 12 år. Med et termingebyr på kun kr 30 og et etableringsgebyr på kr 900 er det vanskelig å komme utenom dette lånet blant alle billige forbrukslån som finnes.

GE Money Bank

Anerkjente GE Money Bank kan stille med et sikkert lån til deg som er over 25 år. Renten er lav også her, på kun 16,84%. Lånegrensen er på kr 250 000, og med et etableringsgebyr på ett prosent av lånesummen, vil dette billige forbrukslånet lønne seg for den som skal låne mindre og mellomstore summer.

Online 24-lånet

Det meget spennende og unike Online24-lånet lar deg bruke lånet som et kredittkort. Alle andre billige forbrukslån vil garantert føle seg truet av dette. Her betaler du kun renter (19,74%) av den summen du bruker, og kan altså ha opp mot kr 250 000 disponibelt uten å måtte betale renter av hele beløpet. Perfekt for den som ønsker en fleksibel hverdag.