Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste norske forbrukslån fungerer på samme måte – du låner penger og betaler de tilbake med en rente som banken vanligvis tjener godt på. Men som alltid finnes det unntak av regelen.

Et supert lån fra Online24

Online24-lånet er det eneste i sin klasse, fordi det rett og slett minner mer om et kredittkort. Her kan du låne opp til kr 250 000 og betaler kun renter for de pengene du bruker! Med andre ord kan du ha penger på konto uten å bekymre deg for ekstra kostnader, perfekt for den fleksible handleren.

Den effektive renten blir naturligvis noe høyere enn hos sine konkurrenter, men med akseptable 19,74% har vi vanskelig for å finne et bedre norsk forbrukslån.

Rydd opp i gammel gjeld

Med Ryddelånet fra Telefinans kan du samle alle dine kredittkort og smålån på ett sted. Lånet gir gode betingelser som en lav rente på kun 15,80% og du kan låne hele kr 350 000. Vi anbefaler deg som sliter med gammel gjeld å søke om et norsk forbrukslån som dette umiddelbart, du kan spare flere tusen kroner i året på renter, og kanskje blir du gjeldfri innen få år, avhengig av hvor mye du skylder.

Dette er et lån som ikke ser på om du sliter med inkasso, det krever bare at du ikke har noen betalingsanmerkninger.