Forbrukslån
Forbrukslån

Å finne lån med en rente man ønsker seg er ikke alltid lett. Vi skulle vel alle ønske lån var rentefritt? Dessverre er det ikke slik, men en kan finne lån med en gunstig rente. Forbrukslån er generelt dyrere enn de vanlige lånene vi tar til hus og bil. Dette skyldes at disse lånene er mer risikofylt for bankene da de ikke krever sikkerhet for lånet. Her hos oss finner du lån innenfor alle genrene rentenivåer. Vi har sett på 2 lån med gunstig rente.

Forbrukslån fra yA Bank med gunstig rente.

yA Bank har vært i markedet nå i ca. 9 år og vokser stadig, Denne banken satser på å gjøre banktjenestene enkle for kundene sine, og forenkle tjenestene de tilbyr. Banken har gode produkter, både på kreditt og lån. Søkeprosessen er enkel og grei, og svaret kommer raskt. Forbrukslånene her er gunstig rente på, nominell rente 8,9%. Den effektive renten vil bli høyere, men hvor mye høyere avgjøres ved kredittsjekk og individuell vurdering. Taket for lånesum er kr 400 000 og tilbakebetaling kan gjøres på opptil 15 år. Selv om dette er gunstig; lån aldri mer enn hva du strengt tatt trenger.

L’EASY – forbrukslån og renter

Danske L’EASY er i utgangspunktet et selskap som leaser ut bl.a. hvitevarer. Nå har de også utvidet tjenestene sine til å omfatte forbrukslån. Det er mulig å få lån opptil kr 50 000 uten sikkerhet. Nominell rente er 9,9%, men vil for mange bli høyere bl.a. avhengig av lånesum og kredittsjekk. Det spesielle med lån fra denne banken er at du velger tilbakebetalingstiden selv. Det kan være en gunstig løsning for mange, men vær oppmerksom på at lengre tilbakebetalingstid betyr også at man totalt betaler mer. Når du har fått innvilget lånet er det raskt på kontoen din, knappe 24 timer tar det.