Forbrukslån
Forbrukslån

Å lete etter et godt forbrukslån er egentlig ikke vanskelig. Det som kan være litt kronglete er at det er så mange tilbydere av lån. Du har kanskje allerede hørt alle rådene, om å sammenligne betingelser og få lavest mulig totalkostnader… Du føler deg godt forberedt, men kanskje ikke forberedt på hvor stor utvalget er.

Forbrukslån i fleng

Hva et forbrukslån egentlig er ligger i ordet – forbruk. Det er altså et lån som du kan bruke til hva du vil. Det være seg en ferieuke til kjøp av bil. Denne typen lån stiller man ikke sikkerhet for, slik som for eksempel et boliglån. Derfor er også rentene noe høyere enn lån hvor en stiller pant. De noe høyere rentene er med å dekke opp, for banken, en eventuell risiko ved denne typen lån. Når du leter på nett vil du finne utallige tilbydere av denne typen lån – smålån, raske lån, store lån, rimelige og dyre lån og videre. Det kan være vanskelig å være sikker på hvilket lån som da passer deg best.

Tilbydere her hos oss

Siden du allerede leser dette kan man kanskje gå ut fra at du allerede har sjekket ut noen av tilbydere på siden vår? Vi har samlet en del banker som vi mener vi kan gå gode for når det gjelder forbrukslån. Da tenker vi på seriøsitet, kvalitet på tjenester og gode vilkår. Vi ønsker ha tilbud hvor du kan være sikker på at du finner det du trenger. Flere av bankene her hos oss kan tilby deg lån opptil kr 500 000, som for eksempel OPP Finans og Bank Norwegian. Andre kan tilby deg raske smålån, som for eksempel Folkia. Er ikke dette tilstrekkelig bør du absolutt sjekke ut noen av finansagentene vi samarbeider med.