Forbrukslån
Forbrukslån

Det kan være mange kandidater til tittelen beste forbrukslån, men det lånet vi skal snakke om denne gangen gjør noe såpass unikt slik at det skiller seg ut – og det bare på positive måter. Vi snakker om lånet fra Online24, som ikke bare gir deg gode betingelser, men det fungerer også på samme måte som et kredittkort.

Betal renter for det du bruker

Forskjellen fra et vanlig forbrukslån er at med Online24-lånet kan du låne det beløpet du vil og kun betale renter for de pengene du bruker. Med andre ord kan du ha kr 250 000 på konto, kjøpe deg en motorsykkel til kr 50 000 og kun betale renter på det beløpet!

Perfekt for deg som liker å ha en liten bufferkonto, eller som stadig har behov for små til mellomstore lån. Du kan helt klart spare mye og leve et fleksibelt liv med Online24-lånet!

Gode betingelser

Ikke bare er lånet unikt, men det gir deg ganske greie betingelser og, noe som selvfølgelig er et must for det beste forbrukslån. Den effektive renten er på akseptable 19,74% og lånet har et fast etableringsgebyr på kr 950. Du må betale kr 45 i gebyr for hver termin, noe som er litt høyere enn de billigste lånene på markedet, men med alle mulighetene som Online24-lånet gir overser vi dette glatt.