Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes flere selskaper som tilbyr store forbrukslån. Tre av de beste selskapene er OPP Finans, Bank Norwegian, og Nordax Bank. Komplett Bank følger like etter med ett litt mindre lån. For den som trenger mange penger, uten å være i stand til å stille med sikkerhet, er disse selskapene ideelle.

De største forbrukslån får man hos Bank Norwegian, Nordax Bank og OPP Finans

Hos Nordax Bank, Bank Norwegian og OPP Finans får man de største og beste forbrukslån, som eksisterer i det norske markedet. Hos alle sammen kan man låne opptil kr 500 000. Bankene er kjente og seriøse aktører, som har lang erfaring i det de driver med. Dette garanterer for en redelig prosess, og en kundebehandling, som man lett kan forholde seg til. Med det nåværende økonomiske klima, med en synkende rente, er det heller ikke dumt å låne mye, for å investere i det man skulle ønske seg.

Komplett Bank er litt mer beskjeden

Mange har sikkert hørt om elektronikk- og datakjeden Komplett. Selskapet har også utviklet en bank ut av det som tidligere kun var finansiering av varekjøp hos kjeden. I dag kan man låne opptil kr 400 000 hos selskapet.

Det finnes selvfølgelig ingen garanti for at man får et så stort forbrukslån. Det krever en meget høy kredittverdighet for å bli ansett som akseptabel som lånekunde når beløpene blir så store. Man kan se på det som en tommelfingerregel at bankene sjekker ekstra nøye når beløp over kr 50 000 skal lånes ut. Slik blir du vurdert av kredittselskapene.