Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes nok av banker og selskaper som tilbyr forbrukslån i Norge, men det man vil merke seg er at de fleste har en ganske høy minimumsgrense for slike lån. For eksempel må man hos enkelte banker låne minst kr 30 000, noe som selvfølgelig er dumt dersom man trenger maksimalt kr 20 000.

Her får du de minste lånene

Hos Bank Norwegian kan du for eksempel ta opp et forbrukslån på kun kr 5000, men det er som regel ikke gunstig ettersom både renter og gebyrer er tilpasset de større lånesummene. Når du nå kan låne hele kr 500 000 hos den nevnte banken så er det med andre ord ikke et lite forbrukslån!

Men over til en helt annen bank som faktisk tilbyr forbrukslån på under kr 20 000, og det er den populære banken Folkia. Her kan du også låne så små summer som kr 1000, og følgelig er dette en av markedets mest populære tilbyder av smålån.

Vær obs på renten og nedbetalingstiden

Det eneste som er viktig å være klar over dersom man søker om et forbrukslån på under kr 20 000 hos Folkia, er nedbetalingstiden og renten. Her er det ofte slik at man må betale ned lånet på kun en måned, og følgelig vil renten virke veldig høy, men den totale kostnaden blir uansett ikke så stor.