Forbrukslån
Forbrukslån

Skal du finne ditt beste lånetilbud, så nytter det ikke å sende inn søknaden til bare en bank. Men å sende inn søknader til flere banker kan fort ta noen timer, og det er ikke alle som orker det. Derfor er det gledelig at man har tjenester som Lendo som gjør jobben for deg – og sender deg uforpliktende tilbud rett i mailboksen din.

En søknad – åtte lånetilbud

Via Lendo, som er en del av den gigantiske Schibsted-gruppen, kan du sende inn en enkelt lånesøknad og få åtte lånetilbud i retur. Det vil si – det er ikke sikkert at alle bankene godkjenner søknaden din, men de som gjør det vil gi deg sitt beste lån. Det tar kun noen få minutter å sende inn søknaden, og du forplikter deg på ingen måte til å takke ja til noen av tilbudene.

Dermed kan du enkelt og raskt skaffe deg et forbrukslån, samtidig som du sikrer deg kanskje markedets beste betingelser. Du kan jo selv sammenligne og se om du blir fornøyd!

Slik er et lån fra Lendo

Når du søker forbrukslån via Lendo, så sendes søknaden din til åtte av landets største banker. Da kan man søke om et lån på inntil kr 350 000 og bruke 12 år på å betale ned gjelden. Snittrenten for et lån via Lendo er på 16,84%, altså ganske så konkurransedyktig.