Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste som bestemmer seg for å søke om et forbrukslån finner frem til en långiver på nettet. Det er veldig enkelt å søke etter forbrukslån på nett og du vil få opp mange alternativer. Enten i form av reklameplasserte treff eller som ulike test av forbrukslån. Om en ser litt nærmere på mange slik tester, så er det ofte de samme långiverne som er med i testen. Folk flest kjenner til Santander Bank, Bank Norwegian, Opp Finans, Entercard og selvsagt de vanlige bankene. Men det finnes en del flere som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Lånet er det samme, du kan fortsatt bruke pengene til det du måtte ønske, samt nedbetale lånet over flere år. Det er heller ikke så sikkert at renten er høyere enn hos de store aktørene. Vi har derfor sett litt nærmere på noen av de mindre långiverne.

Nordax

Nordax er en del av Nordax Group, en svensk bank med kontorer i hele Skandinavia, samt Tyskland. Hos Nordax kan du låne inntil kr 500 000 og betale lånet tilbake over 15 år. Aldersgrensen for å søke er på 23 år. Renten hos Nordax begynner på 7,9% og går opp til 18,9%. Hvilken rente du vil bli tilbudt kommer an på kredittvurderingen. En fordel er at etableringsgebyret er blant de laveste på markedet.

Thorn

Thorn er en del av Thorn Group, som også eier L`Easy. De har kontorer i hele Skandinavia. Du kan låne inntil kr 100 000 og få en nedbetalingstid på 6 år. Du må være 20 år for å søke om lån hos Thorn. Laveste rente er på 9,9% og den høyeste er på 23,9%. Også hos Thorn avgjøres rentenivået etter endt kredittvurdering. Gebyret for etablering av forbrukslån er ganske høyt sammenlignet med andre.