Forbrukslån
Forbrukslån

Felles for alle smålån er at de kun kan klassifiseres som billige forbrukslån dersom du betaler tilbake pengene relativt kjapt. Enkelte har naturligvis bedre tilbud enn andre, derfor har vi sammenlignet ulike aktører for å finne det beste lånet i denne kategorien.

Lån kr 50 000 med Store Lånet

Store Lånet er kanskje ett av de billigste forbrukslån hvor lånegrensen er ganske lav. Du betaler kun kr 495 i etablering og den effektive renten blir løpende på 16,60%. Nedbetalingstiden er satt til fem år, men du kan når som helst gjøre opp for deg. Egentlig et perfekt lån av mindre kaliber.

Lån kr 50 000 hos L’EASY

Du kan leve enkelt med lånet fra L’EASY. Betingelsene er ganske like lånet nevnt ovenfor, men den effektive renten er på kun 15,13%, til tross for høyere gebyrer. Et enkelt og billig forbrukslån som du lett kan søke om og svaret kommer innen ett døgn.

Lån kr 5000 hos Folkia

For deg som er i nød og behøver penger raskt kan dette “SMS-lånet” fra Folkia være midt i blinken. Lånet blir svært dyrt dersom du ikke betaler tilbake etter én måned, for eksempel koster deg deg kr 622 i måneden hvis du låner kr 4 000. Supert med et lån for den som er i farta, men igjen – husk å betal tilbake!