Forbrukslån
Forbrukslån

Mange kan komme til å stå i en situasjon der det er nødvendig med litt ekstra kapital. Spesielt når noe uventet skjer. Det kan være alt fra en plutselig reparasjon av bilen, bytte av varmtvannsberederen eller kanskje sofaen som gikk i stykker. Har du ikke fått lagt penger til side kan et forbrukslån hjelpe.

Mange tilbydere av små forbrukslån

Det er nærmest en jungel av ulike banker og finansieringsselskaper, som tilbyr forbrukslån. Og mange av disse tilbyr at du kan låne inntil kr 500 000. Men, når det oppstår mindre behov er det enklere å søke om lån hos de selskapene som har spesialisert seg i små forbrukslån. Flere av disse kan tilby lån på opptil kr 50 000. Vi har derfor funnet frem til et par långivere, som kan hjelpe med mindre forbrukslån når behovet melder seg.

Gode vilkår

Det er spesielt tre långivere som skiller seg litt ut når det gjelder mindre forbrukslån. Hos Collector kan du søke om lån på inntil kr 100 000. Nedbetalingstiden er maksimalt ti år. Dette gjør at du kan ha en fleksibel økonomi, selv om du betaler ned gjeld. Den effektive renten er fra 16%. Hos Klikklån kan du søke om lån på inntil kr 40 000 og betale tilbake lånet på fem år. De tilbyr lave gebyrer og en effektiv rente fra 13,8%. Et bra alternativ om du trenger å låne et mindre beløp. Leasy er en del av Thorn, som har eksistert i Norge siden 2001. Hos Leasy kan du låne kr 50 000. Den effektive renten er på 15,1% og lengste nedbetalingstid er på 5 år.