Forbrukslån
Forbrukslån

Ferratum Bank er en nykommer på det norske kredittmarkedet. Selskapet tilbyr enkle og små forbrukslån, som man raskt får tilgang på. Den som er ute etter et mer langsiktig lån er altså på feil plass hos Ferratum Ekspresskredit. Man får hos selskapet tilbud om å låne små beløp, mellom kr 1 000 og kr 6 000, over en periode på 45 dager. Dette kan være greit, for den som trenger penger på dagen, for å håndtere en plutselig utgift, eller hvis man trenger nødkontanter på en utenlandstur.

Nytt lite forbrukslån på markedet

Denne typen smålån eller mikrolån er et nytt markedssegment. Det er uvanlig i hvor raskt ting går, hvor enkelt det er å få lån, og i hvor enkelt det er å søke. Noen blir kanskje skremt av en meget høy oppgitt årsrente. Denne effektive årsrenten er noe misvisende, siden vi snakker om små summer som lånes ut over langt kortere tid enn et helt år. Du må nemlig betale tilbake innen maksimalt 45 dager. De ekstra utgiftene oppstår fordi det koster like mye arbeidstid å behandle et lite lån, som å behandle et stort lån.

Hvordan søker man hos Ferratum?

Det er enkelt å søke på selskapets sider. Alle instruksjoner er tydelige, og det er enkelt å få oversikten over betingelsene for Ekspresskreditt. Man må være over 21 år gammel for å søke. For øvrig må man være i besittelse av både et norsk telefonnummer, samt en annen norsk bankkonto. Det er også et krav at man her en gyldig e-postadresse, og at man har en fungerende BankID. Når søknaden er send inn får man svar via SMS, og er man alt etablert kunde, sendes så pengene til en egen konto hos Ferratum Bank.