Forbrukslån
Forbrukslån

Nå til dags behøver man ikke ta turen til banken for å søke om forbrukslån, sjansen er allikevel stor for at de henviser deg til nettsidene deres for en automatisert søkeprosess. Alt du gjør er å fylle ut dine detaljer, identifiserer deg med BankID-teknologien, og deretter kan du bare vente.

Forbered deg

Men før du kommer så langt anbefaler vi deg at du forbereder deg på søkeprosessen. Det første steget er å vite hvor mye inntekten din tillater deg å låne. Banken vil uansett sette en grense, men den er ikke tilpasset forbruket ditt. Dermed anbefaler vi at du prøver en av de mange lånekalkulatorene som finnes på nettet og finner ut hvor mye du tåler å låne.

Deretter er det viktig å sammenligne forbrukslån fra ulike tilbydere. Nettsiden vår gir deg et godt innblikk i hva som er de gode og dårlige lånene.

Les nøye

Før du begynner søkeprosessen må du sjekke at du oppfyller alle kravene til banken. På denne måten slipper du å kaste bort tiden på å lage en søknad som allikevel blir avslått. Deretter kan det også være lurt å legge inn søknaden på en nettside som videresender den til flere banker, slik som Direkte24 gjør. Da får du det beste tilbudet fra flere banker og står selv fritt til å velge det som frister mest.