Forbrukslån
Forbrukslån

Banker kommer stadig til på det norske markedet. De siste årene har Santander Consumer Bank klart og virkelig etablere seg her hos oss. Banken er en online-bank, men det hindrer dem ikke å stadig utvide tjenestene og kundekretsen.

Kort om Santander Consumer Bank

Dette er en bank som 3 ganger har fått utmerkelsen «Den beste banken i verden» av Euromoney, og siste gang nå i 2014. Prisen deles ut til banker som regnes som bl.a. kvalitetssikre og finansielle sikre. Santander Consumer Bank er en del av Banco Santander, et internasjonalt finansselskap, med avdelinger verden over. I Norden vokser de stadig, og siste er at de dette året kjøpte opp GE Money Bank. Banken satser stort på å til enhver tid gi kundene kvalitet og greie tjenester, og derfor kan du også nå signere søknad om forbrukslån via din vanlige BankID.

Hva tilbyr banken?

Santander kan tilby deg mange typer kreditter og lån, alt fra usikrede forbrukslån til diverse kredittkort. Samtidig har de også tilbud til de som vil spare. Er du ute etter lån til bil eller MC kan du få lån opp i millionklassen gjennom det banken kaller bil –og fritidslån. Du kan faktisk også få tilbud om lån til el-bil eller til å lease en bil. Vil du spare tilbyr de to muligheter; sparekonto og høyrentekonto. Når det gjelder lån vil rentene bli satt utfra hvilket lån du søker, bl.a. om det er usikret eller ikke. Er du nysgjerrig på hva du kan søke om og kostnader kan du benytte lånekalkulatorer på hjemmesiden deres. Da vil du få et bilde av hva den kan bli.