Forbrukslån
Forbrukslån

Har du opparbeidet deg gjeld utover flere lån eller kredittkort? I så fall vil det i mange tilfeller lønne seg å samle alle disse små- eller mellomstore beløpene i ett stort lån. Da gjelder det å finne best mulig forbrukslån, men først skal vi ta en liten titt på hvorfor du burde gjøre dette.

Grunner til å samle smålån

Om du har kredittkortgjeld vil renten som oftest være langt høyere enn på de beste forbrukslån. I tillegg vil du måtte betale gebyrer på hvert lån du har, slik at det fort kan bli flere hundre kroner ekstra ved hver termin. Ikke minst – så får du en langt bedre oversikt over din økonomiske situasjon når du bare må betale tilbake på ett lån i stedet for mange.

Du tar altså opp ett av de beste forbrukslånene (les om slike lån på denne siden) og betaler ned all gammel gjeld. Deretter fokuserer du kun på det nye lånet.

Beste forbrukslån for dette formålet

Vi trenger naturligvis et lån med lav rente, lave termingebyrer og kanskje høy lånegrense og nedbetalingstid – dette avhenger av hvor mye gjeld du har fra før. Her kan vi anbefale lånet fra Bank Norwegian, som blir det beste forbrukslånet på alle punktene. Du får opptil 15 år på å betale ned, den effektive renten er på lave 17,50% og termingebyret er blant markedets laveste med kun kr 30.