Forbrukslån
Forbrukslån

Enten du har opparbeidet deg en gjeld bestående av ett enkelt kredittkort, eller om du har tatt opp flere lån som bare vokser seg større og større på renter, så vil det være en god idé refinansiere disse under ett og samme lån. Og et forbrukslån (sammenlign forbrukslån på forsiden) er perfekt for dette!

Derfor bør du refinansiere

Kredittkort er en enkel måte med tilgang til penger du ikke har. Og de kan ofte være gunstige, men det er kun dersom man betaler innenfor den rentefrie perioden på rundt 50 dager er over. Når rentene begynner å løpe, så løper de fort, og det blir kostbart for deg. Hvis så skulle skje, og du merker at det går flere måneder hvor du ikke klarer å betale ned på gjelden, anbefaler vi at du søker om et forbrukslån med lengre nedbetalingstid og gunstigere betingelser for å sikre økonomien din.

Så mye kan du spare

Selv når du bare har ett kredittkort du ikke klarer å betale ned vil det lønne seg å refinansiere. Dette er fordi at renten ofte er svært høy på slike kort, mens et forbrukslån har langt gunstigere rente. La oss ta et eksempel på at du har kr 50 000 i gjeld på kredittkortet ditt. Hvis du tar opp et nytt lån hos FolkeLånet vil renten her være halvparten så lav, og du vil spare flere tusenlapper i året på rentekostnader.