Forbrukslån
Forbrukslån

Et forbrukslån kan brukes til å refinansiere dyre kredittkort (og andre smålån med høy rente for den saks skyld), på den måten kan du nemlig spare tusenvis av kroner gjennom lavere renteutgifter og lignende. Som du sikkert vet, så er forbrukslån uten sikkerhet, så pengene kan brukes til det du vil, også refinansiering! Bestiller du et slikt lån nå, så kan dine kredittkortproblemer være historie på null komma niks, men husk at også disse pengene skal betales tilbake (ikke gå i den samme fella en gang til!).

Hvorfor refinansiere?

Nå lurer du kanskje på hvorfor du bør refinansiere kredittkort gjennom et forbrukslån? Svaret er enkelt, dette fordi du mest sannsynlig kan få lavere rente gjennom slike lån, i tillegg slipper du mange gebyrer (for eksempel purregebyr og lignende). Et annet viktig aspekt som du bør notere deg, er at det kan være greit å samle all gjeld på et sted, da blir det nemlig enklere å holde oversikt. Det er også positivt at nedbetaling av forbrukslån går raskere enn nedbetaling av kredittkort, dette fordi at du vanligvis bare trenger å betale 3% av utestående beløp på slike kort, og da forsvinner gjelden svært tregt!

Anbefalte forbrukslån

Som du sikkert vet, så finnes det en rekke aktører som tilbyr forbrukslån i Norge, og mange tilbyr også refinansiering av annen forbruksgjeld. Noen tilbydere gir deg bedre betingelser enn andre, og de beste er vanligvis GE Money Bank, yA Bank, Online24 og OPP Finans. Hvilket du velger er opp til deg selv, men du bør selvfølgelig velge det lånet som gir deg best betingelser (sammenlign forbrukslån her)!