Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes flere varianter av forbrukslån, men felles for dem er at de fleste gis uten sikkerhet. Du vil finne selskaper som tilbyr lån med sikkerhet, og da blir renten lavere. Du kan låne små summer eller store summer, med forsikring og uten forsikring. Valget er opp til deg.

OPP Finans

Selskapet har på kort tid klart gjøre navnet sitt kjent i Norge, Dette skyldes blant annet en intensiv markedsføring i media og på internett. OPP Finans er en del av Gjensidige Konsernet, og ligger under Gjensidige Bank. Selv om selskapet ligger under et annet selskap driftes det som et individuelt utlånsselskap. OPP Finans tilbyr usikrede forbrukslån, som kan benyttes til hva du vil I tillegg har de en mulighet for lån til refinansiering av kredittkortgjeld, eller andre lån. Ønsker du det kan de også bistå med råd når det gjelder refinansiering. Det kan også nevnes at OPP tilbyr lån med forsikring.

Tilbud på forbrukslån

Ønsker du lån fra OPP Finans er det enkelt og greit å søke, og signere med BankID. Pengene kan du til og med ha på konto dagen etter. Du kan søke om forbrukslån helt opp til kr 500 000, og maksimal nedbetalingstid er 15 år. Selskapets låneeksempel viser at låner du kr 65 000 over 5 år, vil en gjennomsnittlig effektiv rente ligge på 16,70%. Vær oppmerksom på at denne rentesatsen vil variere. Kommer du for eksempel godt ut på en kredittsjekk kan selskapet tilby deg en lavere rente. Alle lånene fra OPP Finans har aldergrense på 21 år. Sjekk også om lån med forsikring er et alternativ for deg.