Forbrukslån
Forbrukslån

Online24-lånet fra Online24 er et litt annerledes forbrukslån, dette siden lånet egentlig er en slags brukskreditt som du disponerer fritt. For ja, denne typen lån er uten sikkerhet, så pengene kan du bruke til akkurat det du vil! Uansett, det positive med denne kreditten fra Online24 er at du kun betaler rente på kreditt som er lånt opp, resten av disponibel kreditt er selvfølgelig rentefritt.

Billigere enn andre forbrukslån?

Som nevnt over, gjennom Online24-lånet betaler du kun rente på utnyttet kreditt, dette betyr at dette forbrukslånet kan være billigere enn lignende typer lån, det er jo ikke alltid du har bruk for hele lånerammen umiddelbart! For eksempel, la oss si at du får innvilget en kreditt på kr 100 000, deretter bruker du kr 50 000 med en gang, og resten etter 1 år, da vil du faktisk ha spart renter på halvparten av lånebeløpet i 1 år! Det kan jo faktisk bli noen kroner!

En grei reserve!

Som mange vet, forbrukslån (sammenlign ulike norske forbrukslån på forsiden) kan være dyrt, og Online24-lånet er intet unntak, effektiv rente på utnyttet kreditt er nemlig 19,74% per år (ved et låneopptak på kr 65 000 nedbetalt over 5 år), men for mange kan dette være en veldig grei reserve. En kan for eksempel bruke litt av kreditten (til nødvendige utgifter) noen uker før lønn, for så å betale tilbake hele beløpet når lønna kommer, dette blir da et billig forbrukslån. Online24-lånet er ihvertfall billigere enn å bruke kredittkort!