Finanshjelpen
Finanshjelpen

Låneagenter er en grei måte å få tilbud om forbrukslån fra flere banker. Det trenges kun en søknad, og man får flere tilbud i retur. Det varierer hvor mange banker en får tilbud fra, alt etter hvilken låneagent en benytter. En søknad kan gi opptil 10-12 tilbud å velge mellom. Klikk her for å se våre 3 tips for agenter.

Forbrukslån gjennom Finanshjelpen

Selskapet samarbeider med Centrum Finans, og dermed også en rekke forskjellige banker. Søker du et forbrukslån gjennom dette selskapet kan du få opptil 10 forskjellige lånetilbud. Her er det mulig å finne både små og store lån, da minimumsbeløpet er kr 5 000, mens maksimum lånesum er kr 400 000. Et lån på kr 65 000 vil gi en effektiv gjennomsnittsrente på 16,60%. Sjekker du ut låne her vil du se at den nominelle renten starter på 7,80% som er fullt ut konkurransedyktig opp mot andre agenter. Den eksakte renten på ditt lån vil du få fra bankene etter at de har sjekket om du er kredittverdig.

Selskapet Finanshjelpen

Selskapet samarbeider, som tidligere nevnt, med Centrum Finans, men eies av Leads AS. Leads AS opererer utelukkende med web baserte tjenester. Selv om dette finansselskapet er relativt nytt har allerede 50 000 benyttet deres tjenester, og det vitner om at selskapet vil kunne vokse seg store over tid. Gjennom Finanshjelpen kan du få forbrukslån og refinansiere gamle lån og kreditter. En trenger ikke bekymre seg for om selskapet favoriserer en eller flere banker. Uavhengig av om du benytter lånetilbud du får, vil selskapet få sin betaling fra bankene. Tjenesten deres er gratis for deg. Sender du inn en søknad til disse vil du motta tilbud fra opptil 10 banker, blant annet fra Komplett Bank og yABank.