Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

Det er kanskje ikke så mange som har hørt om Nordax Bank før. Men, de har faktisk holdt på siden 2003 og driver mest med forbrukslån og andre typer lån uten sikkerhet. Selskapet er aktive i hele Skandinavia og underlagt det svenske finanstilsyn. Hos Nordax Bank er det mulig å få et lån på opptil kr 500 000. Penger som du kan bruke på det du ønsker, uansett om dette er nytt kjøkken hjemme eller på hytta, ny innredning i stuen eller betale ut gjelden på kredittkortene. Det siste er ofte en mye rimeligere løsning, siden det er en lav rente på forbrukslån, sammenliknet med et kredittkort.

Det med liten skrift

Betingelsene tilknyttet til lånet kan variere en del. Noen er like for alle, og dette er blant annet etableringsgebyret på kr 595 og et termingebyr på kr 65. Renten du må betale for å få et forbrukslån hos Nordax, vil være forskjellig fra kunde til kunde. Den renten du blir tilbudt, kommer an på resultatet av den kredittvurderingen som banken gjør, når du søker om lånet.

Søknadsprosessen

Gå til nettsiden deres og fyll ut søknaden. Hvor mye ønsker du å låne og hvor lang tid vil du bruke på nedbetaling. Så snart du har fylt ut resten av opplysningene om økonomien din, kan du sende søknaden av gårde på nettet. Og i løpet av en dag eller to vil du motta svar om lånet blir innvilget eller ikke. Ofte kan det lønne seg å ha en medsøker, da er det større sjanse for at lånet blir innvilget. Ved søknader på lån som er større enn kr 400 000, er dette et krav.