Forbrukslån
Forbrukslån

Når du søker på nettet etter beste forbrukslån vil det dukke opp svært mange resultater. Noen av lånene har du helt sikkert hørt om via media og reklame, mens andre kanskje er mer ukjente. Felles for de fleste mennesker – uansett hvilket produkt det er snakk om – er at man vil kjøpe noe som er trygt og man vet flere, andre mennesker har brukt. Basert på det vil vi dermed anbefale de mest populære og beste forbrukslånene som kundene selv har bestemt. Dette baserer vi på at de har flest (fornøyde) kunder, og ikke minst gode tilbud til nye kunder.

GE Money Bank

Denne banken er nok velkjent for de aller fleste nordmenn. GE Money Bank går til topps på populære lån, sikkert mye på grunn av sine reklamekampanjer, men de har i tillegg gode betingelser som gjør det til ett av de beste forbrukslånene. Man har høy lånegrense på kr 250 000, gjeldsforsikring og lave etableringsgebyrer ved mindre lån. Renten er på solide 16,84%, og lånet er et av de mest populære i Norge.

yA Bank

Banken med det morsomme navnet har de siste årene opparbeidet seg en massiv kundebase i Norge. yA Bank kan tilby en høy lånesum med en av markedets laveste rente, på kun 16,56%. De tilbyr også opptil 1 års rentefritak, som garantert vil gjøre det til det beste forbrukslånet for mange.

Bank Norwegian

Flyselskapet har med sin Internettbank nådd frem til norske forbrukere. Med høy lånesum, lave termingebyr og ett år med rentefritak er Bank Norwegian en het kandidat til beste forbrukslån.